Palaute

Vastasiko tuottamamme palvelu odotuksiasi? Kerro meille mielipiteesi ja auta meitä kehittymään. Palautetta voit lähettää alla olevalla lomakkeella tai suoraan osoitteeseen finspection@finspection.fi. Palautteen ohjaamisen helpottamiseksi suosittelemme viittamaan esimerkiksi todistusnumeroon. Mikäli toivot vastinetta palautteeseen, ilmoitathan siitä viestissäsi.

Haluatko vastauksen?

15 + 11 =

Muutoshakemus

Mikäli et ole tyytyväinen sertifiointi- tai tarkastuspäätökseen olet oikeutettu jättämään muutoshakemuksen sähköpostitse osoitteeseen finspection@finspection.fi. Hakemus on tehtävä 30 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut tiedon päätöksestä. Hakemuksessa ilmoita hakijan yhteystiedot, päätös mihin muutosta haetaan, sekä mahdolliset perustelut.

Finspection määrittää hakemuksen käsittelylle resurssit. Käsittelijät eivät saa olla millään tavoin tekemisissä asian kanssa, jota oikaisupyyntö käsittelee. Tarvittaessa Finspection käyttää ulkopuolista, riippumatonta käsittelijää.

Käsittelyn jälkeen hakijalle toimitetaan tieto Muutoshakemuksen hyväksymisestä tai hylkäämisestä. Mikäli hakija ei ole tyytyväinen Muutoshakemuksen päätökseen, hakija voi valittaa päätöksestä valitsemaansa Suomalaiseen hallinto-oikeuteen.

Puh. 010 348 0660
Finspection Oy 3309937-7
Tehtaantie 28, 60100 Seinäjoki
Tietosuojaseloste / Google Signals