Jukka Reiman aloitti Finspectionilla 1.11.2022

Jukka tuo meidän tiimiimme erittäin paljon lisää kokemusta tarkastus- ja painelaitealalta. Jukalta löytyy ASME AI, AIS ja R-pätevyydet.

 

Jukka on työskennellyt painelaitteiden parissa yli 15 vuotta. Hänellä on kertynyt kokemusta painelaitteiden suunnittelusta ja tarkastuksesta sekä monipuolisista painelaitteisiin liittyvistä asiantuntijatehtävistä. Jukka on suorittanut vaativien käytössä olevien painelaitteiden määräaikaistarkastuksia Suomen teollisuudessa. Valmistuksen tarkastuksista Jukka omaa pitkän kokemuksen Painelaitedirektiivin ja ASME:n mukaisessa valmistuksessa. Jukka on tarkastanut myös paineastioita, jotka ovat toimitettu MOM- tai DOSH-hyväksynnöillä Aasiaan. Paineastioiden rakenteet ovat Jukalle tulleet tutuksi oman suunnittelutyön ja myös painelaitteiden suunnitelmatarkastusten ansiosta.

Voimme Jukan aloituksen jälkeen ylpeydellä kertoa, että olemme kokemusvuosissa ja resursseilla mitattuna Suomen suurin ASME AIA palveluja tarjoava tarkastusyhtiö. Suomalaisin resurssein pystymme tarjoamaan koko virallisen ASME AIA tarkastuspalvelun; AI, AIS ja R pätevöidyt tarkastajat. Ota yhteyttä ASME:en liittyvissä asioissa Timo Ojanperä +358 5054 09243 tai timo.ojanpera(@)finspection.fi

Artikkelit