Mikä on Finspection App -sovellus

Finspection App -sovellus on Finspectionin ja yhteistyökumppanimme Hurja Solutions Oy suunnittelema ja toteuttama tarkastusten ja todistusten hallinnointijärjestelmä. Finspection App on kehitetty yksinomaan helppokäyttöiseksi jokapäiväiseksi työkaluksi tukemaan tarkastuslaitoksen toimintaa ja raportointia.

Finspection App toimii liikkuvassa työssämme laptop- ja mobiiliversiona, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan ja reaaliaikaisen raportoinnin asiakkaalle.

Finspection Appilla reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta tiedonkulku ja raportointi asiakkaalle tapahtuu tarkastuksien yhteydessä ja asiakas saa todistuksen hyväksytystä tarkastuksesta tarkastuksen yhteydessä.

Finspection App mahdollistaa asiakkaalle oman käyttöliittymän, jossa tarkastuksien ja pätevöintien hallinnointi on helppoa ja nopeaa. Käyttöliittymään voidaan lisätä useampi käyttäjä samalle asiakkaalle.

Hitsaajien pätevöinti- ja painelaitteen vaatimuksenmukaisuuden arviointihakemukset voidaan tehdä kätevästi ja nopeasti Finspection Appin kautta.

Hitsaajien ja hitsausoperaattoreiden pätevyyksien hallinnointi ja 6kk jatkot voidaan tehdä sähköisesti asiakkaan oman käyttöliittymän kautta. Asiakas voi asettaa muistutukset erääntymisien ja 6kk jatkojen osalta Appiin. Pätevöintien uusintahakemukset onnistuvat muutamalla klikkauksella Apissa.

 

Finspectionin palvelulupaus hitsaajien ja hitsausoperaattoreiden pätevöinnissä:

– Toimitamme pätevyystodistukset asiakkaalle seuraavana työpäivänä testaustulosten saavuttua.

– Pätevyystodistusmaksua ei veloiteta asiakkaalta, mikäli lupauksemme ei täyty.

 

Katso video hitsaajan pätevyyskokeen hakemuksen tekemisestä Finspection Apissa:

 

Artikkelit